El trompetista nord-americà Wynton Marsalis actua en el Festival de Jazz de Castelló

El Teatre Principal, l'Auditori, la Casa de Cultura i els carrers, escenaris de les huit actuacions des d'aquest dijous fins diumenge.

Actuació del trompetista nord-americà Wynton Marsalis a Amsterdam
Actuació del trompetista nord-americà Wynton Marsalis a Amsterdam / Luigi Beverelli

El XXVIII Festival de Jazz de Castelló, que comença aquest dijous i s'allargarà fins diumenge, comptarà amb l'actuació de The Jazz at Lincoln Center Orchestra amb el famós trompetista nord-americà Wynton Marsalis.

El Teatre Principal, l'Auditori, la Casa de Cultura, l'avinguda de Sant Pere del Grau i els carrers del centre de Castelló es convertiran en els escenaris on hi haurà les huit actuacions musicals programades per al festival organitzat per la Regidoria de Cultura en col·laboració amb l'Institut Valencià de Cultura.

A les 19:00 hores es dona el tir d'eixida a aquesta edició al Teatre del Raval, amb la inauguració de l'exposició fotogràfica del festival a càrrec del fotògraf Sitoh Ortega. A continuació, el teatre acollirà l'actuació de Rebeca Rods & Black Light Gospel Choir, amb un concert-homenatge a la gran Aretha Franklin.

Divendres destaquen les actuacions de Leo Tejedor Trio, a les 20:00 hores a la Casa de Cultura, i de la Big Band Clasijazz, a les 22:30 hores al Teatre Raval.

Per al dissabte, 29 de febrer, els carrers del centre de Castelló i del Grau s'ompliran de música des del matí fins a la nit. El grup Gata Brass Band obrirà el dia amb una cercavila a les 11:30 hores pels principals carrers de la ciutat, i a les 12:30 hores, el grup Hèctor Tirado & The Flatmates posarà la nota musical en l'avinguda de Sant Pere del Grau.

Els 15 millors músics solistes de jazz, units en un mateix grup

La vesprada estarà marcada per l'actuació de The Jazz at Lincoln Center Orchestra amb Wynton Marsalis, a les 20:00 hores a l'Auditori de Castelló, un conjunt amb els 15 millors músics solistes de jazz, units en un mateix grup. Les entrades en prevenda estan esgotades i es podran adquirir les últimes en la taquilla abans del concert.

Per a posar fi a la setmana de jazz, Arantxa Domínguez & Ricardo Belda Sextet convertiran en un escenari musical la capella de la Casa de Cultura. Serà diumenge que ve, 1 de març, a les 12:30 hores.

També et pot interessar

stats