El TRAM ofereix serveis especials amb motiu de les Festes de la Magdalena

De dilluns a dijous hi haurà servei fins a les tres de la matinada i durant els caps de setmana i vespra de festiu hi haurà servei fins a les sis del matí

Línia de TRAM T1 UJI-Grau
Línia de TRAM T1 UJI-Grau / Arxiu

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ofereix serveis especials del TRAM T1 UJI-Grau per a garantir una mobilitat segura i sostenible durant les festes de la Magdalena que se celebren a Castelló de la Plana fins diumenge.

Aquesta mesura, que es va posar en marxa divendres, pretén garantir el transport públic per a facilitar una mobilitat sostenible i accessible durant el desenvolupament d'esdeveniments i festivitats com les Festes de la Magdalena, en les quals està prevista la participació d'un gran nombre de públic.

El servei de la línia de TRAM T1 UJI-Grau modifica l'horari i freqüència habitual. Del dilluns 13 al dijous 16 de març hi haurà servei fins a les tres de la matinada i durant els caps de setmana i vespra de festiu hi haurà servei fins a les sis del matí, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Aquests horaris especials estan disponibles i es poden consultar en la pàgina web del TRAM de Castelló. Igual que l'any anterior, a causa dels actes programats i al tancament al trànsit del centre urbà, des de les 12:00 hores en dies laborables i, durant tot el dia en els festius, el servei es realitzarà partit en dues zones.

També et pot interessar

stats