Tot preparat per a l'actuació del valencià Carlos Higes en l'Eurovisió infantil

El jove interpretarà el tema Señorita en una gala que se celebra a la ciutat armènia d’Erevan

Carlos Higes i el seu equip durant un dels assajos per a Eurovisió infantil 2022
Carlos Higes i el seu equip durant un dels assajos per a Eurovisió Júnior 2022 / Europa Press

La ciutat armènia d’Erevan celebra aquest diumenge 11 de desembre la modalitat infantil del concurs d’Eurovisió, que comptarà amb la participació del valencià Carlos Higes en representació d’Espanya. L’artista pujarà a l’escenari amb el tema Señorita, que va presentar al novembre amb un videoclip gravat a València.

Higes, d'onze anys i natural de València, va ser triat per a anar a Eurovisió després d'un llarg procés previ al qual van concórrer 95 xiquets. Cantant, actor i model, amb formació en cant i piano, el jove va destacar per "una veu versàtil d'ampli registre, molt bona afinació i color de veu". A més, l’artista té experiència en concursos de talents com Idol Kids i La Voz Kids.

Darrers assajos abans de la gran gala

El cantant valencià i el seu equip fa dies que es troben a la ciutat armènia, on han estat ultimant els preparatius i assajant al complex esportiu Karen Demirchain abans de la gala, que començara aquest diumenge a les 16:00 hores de la vesprada.

Des de divendres de nit ja es pot votar per a elegir el millor participant. A diferència del festival d’Eurovisió, en aquesta modalitat no s'haurà de pagar, sinó que es podrà votar debades a través de la pàgina web del concurs.

L’actuació de Carlos Higes suposa la huitena participació d'Espanya en la versió infantil del certamen eurovisiu, amb una llarga llista de bones classificacions dels antecessors, com el primer lloc de María Isabel el 2003 amb el tema Antes muerta que sencilla.

També et pot interessar

stats