Torna el Low Festival a Benidorm amb Nathy Peluso, Amaia i Izal

L’organització espera superar els 25.000 assistents per dia

Imatge d'una edició anterior del Low Festival
Imatge d'una edició anterior del Low Festival / Low Festival

Aquest cap de setmana torna el Low Festival a Benidorm, després de dos estius d’absència a causa de la pandèmia de coronavirus. L’organització ha celebrat més de deu edicions al llarg dels últims anys i encara aquest cap de setmana amb un nou repte: superar els 25.000 assistents per dia.

El festival té com a caps de cartell Nathy Peluso, Amaia i Izal, però també inclou grans noms del rock anglés, com són els Editors i Metronomy, que ben segur atraurà el públic britànic que estiueja a Benidorm o als voltants. Altres artistes i grups que acudiran a la cita són Fangoria, Dorian, Primal i Tembles. A més, en aquesta edició del Low també podem trobar representació valenciana, amb clàssics com La Habitación Roja, i artistes emergents com Jimena Amarillo.

El festival té lloc en la ciutat esportiva Guillermo Amor, un gran complex de més de 30.000 m². L’espai compta amb zones de restauració, botigues i zona VIP, entre altres coses. I, molt important, aquesta vegada sí, hi haurà aigua potable disponible de manera gratuïta.

Mapa del festival amb els punts d'interés
Mapa del festival amb els punts d'interés / Low Festival

A més, disposarà d'un total de cincs escenaris que acolliran les diferents actuacions de manera simultània: escenari Vibra Mahou, Benidorm, Radio 3, Ellesse i Pool Stage. Per això, és recomanable que els assistents estiguen pendents dels horaris per no perdre’s cap dels seus artistes favorits.

Nathy Peluso serà el plat fort de la primera jornada, que començarà a l'escenari principal amb Dorian i Metronomy, abans de donar pas a la cantant argentina. El dissabte, Carolina Durant, Anny B. Sweet, Amaia i Fangoria delectaran els assistents del Guillermo Amor, i diumenge es podrà sentir el grup escocés Primal Scream, abans de gaudir amb Izal i Alizzz, encarregats de posar el punt final a aquesta edició. 

Horaris de les actuacions
Horaris de les actuacions / Low Festival

En la pàgina web del festival encara és possible comprar entrades per a la primera i la tercera jornada per un preu aproximat de cinquanta euros, però els abonaments generals per als tres dies i els abonaments VIP ja estan esgotats.

El TRAM amplia serveis pel festival

A més, el servei nocturn estiuenc de caps de setmana del TRAM d'Alacant, el Tramnochador, es reforçarà aquest divendres i dissabte amb quatre circulacions extraordinàries, dues en cada sentit, entre les parades del Campello i Benidorm. Tot, amb l’objectiu de facilitar el desplaçament per a aquelles persones que acudisquen al Low Festival des d’altres punts de la província.

Als trens nocturns habituals se sumaran dos combois que eixiran del Campello a les 23.25 hores i les 3.40 hores, mentre que per al recorregut invers hi haurà un altre parell de tramvies que partiran de Benidorm a les 0.53 hores i les 5.00 hores, segons un comunicat de la Generalitat.

També et pot interessar

stats