Torna la Fira d’Agost de Xàtiva amb les entrades exhaurides per als concerts en valencià

Oques Grasses, La Fúmiga i Maluks protagonitzen la Nit Jove, que va haver de penjar el cartell de “tot venut” 10 minuts després de posar-se a la venda

La Nit Jove porta música en valencià a Xàtiva
La Nit Jove porta música en valencià a Xàtiva / Ajuntament de Xàtiva

Un any després que Xàtiva haguera de cancel·lar la tradicional Fira d'Agost a causa de la pandèmia, aquesta torna a celebrar-se amb força, tot i les circumstàncies actuals. El tret d'eixida serà aquest dissabte, amb la inauguració al camp de futbol de La Murta amb un parlament institucional i l'espectacle Sylphes de dansa aèria. Pel que fa als castells de focs artificials, el consistori ha decidit suspendre'ls pel risc d'incendis forestals derivat de l'actual onada de calor.

A partir d'aquest dia i fins al 20 d'agost, la capital de la Costera acollirà desenes d'activitats culturals i d'oci. Entre aquestes destaca el ventall de concerts que es duran a terme a la ciutat, per a tots els públics i de diversos estils musicals. Miguel Ríos i The Black Betty Trio actuaran el 15 d'agost i l'endemà serà el torn de Los Zigarros i Xoel López. Amaral ho farà el dia 17 i Lola Índigo i Xavi Sarrià el 19. Més tard, el dia 20, ho farà Coque Malla.

Però el plat fort arriba el 18 d'agost amb la Nit Jove, on actuen les bandes valencianes La Fúmiga i Maluks i els catalans Oques Grasses. Precisament va ser aquesta oferta cultural la que va exhaurir les entrades en els 10 minuts posteriors a posar-les a la venda en les plataformes digitals. Lola Índigo i Xavier Sarrià també han aconseguit l'aforament complet.

Document
Programació Fira d'Agost de Xàtiva 2021
Consulta'l

La programació la completen tornejos esportius, exposicions de fotografia i pintura i obres de teatre com Lo nunca visto, El carro de las maravillas o ¡¡¡Cataplum!!! (viure entre bombes)'.

També et pot interessar

stats