Torna la Festa del Cinema, amb entrades a 3,50 en més de 50 sales valencianes

L’edició d’aquesta tardor comença dilluns i s'allargarà fins dijous

Imatge d'arxiu d'un cinema
Imatge d'arxiu d'un cinema / À Punt NTC

Torna la Festa del Cinema i amb una novetat: aquesta vegada seran quatre dies de descomptes per a gaudir de pel·lícules en la pantalla gran, en lloc de tres, com era habitual en edicions anteriors. Del dilluns 3 al dijous 6 d’octubre, diverses sales de cinema de tot Espanya se sumen a aquesta campanya, amb entrades per només 3,50 euros per butaca. 

A la Comunitat Valenciana s’hi han adherit un total de 55 sales de 34 companyies diferents: 24 ubicades a la província d’Alacant, altres 25 a la de València i sis més a la província de Castelló. El llistat complet de cinemes es pot consultar al web oficial de la Festa del Cinema.

Per a participar-hi, les acreditacions es poden obtindre de manera individual o per a un grup de màxim deu persones. Per als veterans que repeteixen l’experiència, són vàlides les d’edicions anteriors. Els menors de 14 i els majors de 60 anys podran accedir al preu reduït sense necessitat d’acreditació.

Això sí, aquest descompte no és aplicable a qualsevol projecció: les pel·lícules en 3D, els esdeveniments i projeccions en sales especials i les butaques VIP estan subjectes a les condicions d'entrada de cada local, i poden portar suplements, segons han advertit els organitzadors. Les condicions de compra i la resta de normativa es pot consultar també al web.

Els grans avantatjats d'aquesta edició són els joves de 18 anys. Si bé l’oferta no es pot acumular als descomptes habituals del Carnet Jove, aquells nascuts l'any 2004 i que hagen obtingut el Bo Cultura Jove de 400 euros del govern central poden emprar-lo per primera vegada en aquest festival per a aconseguir les entrades. 

Les entrades per a la Festa del Cinema es poden adquirir des del dimecres 28 de setembre exclusivament a les plataformes habituals de venda per Internet, i a partir del dilluns 3 d’octubre es podran comprar tant en línia com a la taquilla dels cinemes participants.

També et pot interessar

stats