La Tomatina de Bunyol posa a la venda 30 entrades VIP per 500 euros per a pujar als camions

L'edició d'enguany mantindrà les 120 tones de tomaques i pretén arribar a 22.000 entrades venudes

TOMATINA 23
Una imatge d'arxiu de la Tomatina

La Tomatina de Bunyol ha posat a la venda per a la 77a edició un total de 30 entrades VIP amb un preu de 500 euros cadascuna perquè els participants puguen pujar als camions que recorreran la localitat el 28 d'agost. Així ho han anunciat hui divendres durant la roda de premsa de presentació del cartell de l'edició del 2024 l'alcaldessa, Virginia Sanz, i el tinent d'alcalde i regidor de Festes i Tomatina, Sergio Galarza, que ha precisat que l'Ajuntament durà a terme "una modificació de l'ordenança municipal" per a permetre la pujada als vehicles.

"Estem molt contents, a veure si es venen i ens ajuden una mica a sufragar les despeses de la Tomatina i que la gent puga gaudir també del que és el camió", ha ressaltat l'edil, al mateix temps que l'alcaldessa ha subratllat que esta "xicoteta novetat" respon a una "demanda brutal al poble" davant de la "inaccessibilitat" fins a la data de poder accedir a estos camions.

Acte de presentació del cartell de la Tomatina 2024
Acte de presentació del cartell de la Tomatina 2024 / Raquel Abulaila

En la presentació, a la qual ha assistit el president de la Diputació de València, Vicent Mompó, Sanz ha destacat que la Tomatina 2024 mantindrà les 120 tones de tomaques de l'edició anterior que es llançaran des de sis camions. Sobre este cas, ha sostingut que l'objectiu del consistori "sempre és augmentar la participació" i ha assegurat que pretenen aconseguir les 22.000 entrades venudes.

"És l'aforament màxim. No es pot ampliar la zona –del recorregut de la Tomatina– i això no està contemplat perquè el recorregut és un històric a Bunyol i sempre curta en el mateix punt", ha recalcat, alhora que ha afirmat que, respecte a esta venda d'entrades, continuen tenint "una part per a millorar o augmentar". "La Tomatina és una festa associada a la diversió i a embrutar-se", ha continuat la primera regidora, que ha reivindicat que la roda de premsa de hui és el "punt de partida" i el "tret" per a dir que "la festa ja és ací". "Es mantenen les quantitats i la intenció que tot siga festa i que siga segura i tothom hi puga participar, des de veïns del poble fins a visitants, per a continuar donant-li el valor que per al poble té la nostra festa", ha agregat.

Virginia Sanz ha detallat que la venda d'entrades ja està activa i que poden adquirir-se per 15 euros des de la web latomatina.info o en el punt de venda de la localitat. "Hi ha moltes maneres d'aconseguir eixa entrada i no ha de ser en un pack de cap turoperador", ha postil·lat.

També et pot interessar

stats