Les titelles aterren a la comarca dels Ports en la sisena edició del festival Portsxinel·la

El cartell, amb 32 espectacles diferents, se celebra en 14 municipis fins al 24 d’abril

La comarca dels Ports acull la sisena edició del festival de titelles Portsxinel·la / À Punt NTC

Fins al pròxim diumenge 24 d'abril, la comarca dels Ports acull la sisena edició del festival de titelles Portsxinel·la, un esdeveniment per a grans i menuts que ofereix alguns dels millors espectacles de titelles del món. 

Carles Benlliure, director del festival Portsxinel·la, ha explicat que en aquestes trobades "hi ha moltes vessants, però la més important és acostar les obres de titelles a les localitats dels Ports sense importar el nombre de candidats que hi haja". L’organitzadora del festival, Rebeca Castro, ha assegurat que "Portsxinel·la és un dels festivals de titelles més rellevants en l'àmbit nacional". 

Un equip d’À Punt Notícies s’ha apropat fins a Sorita, on el titella Chucho, un gos de tela, ha atret el veïnat i els visitants fins al centre de la localitat per a gaudir del seu espectacle d’humor i comboi. A la Todolella també ha generat expectació La varita mágica, l’obra de Jesús Sánchez, un titellaire mexicà que ha vingut fins a Espanya per a fer somriure el públic.

El cartell, amb 32 espectacles diferents, se celebrarà en els municipis de Morella, Forcall, Cinctorres, la Todolella, la Mata, Sorita, Castell de Cabres, Olocau del Rei, Vilafranca, Vallibona, Palanques, Villores, Portell de Morella i Herbers. 

També et pot interessar

stats