The Offspring tocarà per primera vegada al FIB

La mítica banda estatunidenca farà tremolar l'escenari amb el seu punk-rock gamberro

Concert de The Offspring a Perth, Austràlia (desembre de 2022)
Concert de The Offspring a Perth, Austràlia (desembre del 2022) / Twitter: @offspring

El punk-rock de The Offspring ressonarà al Festival Internacional de Benicàssim (FIB). El llegendari grup californià és una de les noves incorporacions de cartell —i la més potent— que ha desvelat l'organització del certamen aquest dilluns per a l'edició d'aquest 2023, que se celebra del 13 al 16 de juliol. Engrosseix així a la llista d'artistes internacionals de renom pels quals aposta enguany el festival, on tocaran també Franz Ferdinand i Bastille.

És la primera vegada que el trio musical liderat per Dexter Holland, fundat el 1984, pujarà a l'escenari del FIB. La banda, referent en el ressorgiment del punk al corrent majoritari i responsable de cançons icòniques com "Hit That", "Pretty Fly (for a White Guy)" o "Want You Bad" promet fer tremolar el recinte amb el seu so gamberro.

Entre les confirmacions d'aquest dilluns estan també Viva Suecia, Regard, Jimena Amarillo i Rusowsky. Tots aquests noms se sumen al cartell liderat per Franz Ferdinand, Bastille, Vetusta Morla, Crystal Fighters, Zara Larsson i Tom Odell. També actuaran artistes com La La Love you, Mimi Webb, Nova Twins, The Ryetons o The Wombats.

D'altra banda, el FIB té obert un concurs de bandes i DJ, amb el qual donarà a tres artistes i tres discjòqueis l'oportunitat d'actuar en un dels festivals de més renom a Espanya. Les entrades estan disponibles a la pàgina web Fiberfib.com.

També et pot interessar

stats