Tesa, Marcel i Júlia o Queralt Lahoz fan una crida pel clima al Centre del Carme de València

El centre acull música, debats i altres activitats durant tot el cap de setmana per a fer front a l’emergència climàtica

Concert al claustre gòtic del Centre del Carme de València
Concert al claustre gòtic del Centre del Carme de València / GVA

El Centre del Carme Cultura Contemporània de la ciutat de València celebra aquesta setmana, coincidint amb el Dia Internacional del Canvi Climàtic, la segona edició del festival Cridem pel Clima, un espai obert a la reflexió i al gaudi que ajunta música, cinema, art urbà, xarrades, debats i tallers per a conscienciar sobre la crisi climàtica.

El claustre gòtic del centre prepara el seu escenari per a oferir nou concerts que posaran música durant tot el cap de setmana a unes jornades que també tindran xarrades i unes altres activitats relacionades amb temes com l’aprofitament alimentari o l’alimentació responsable.

Concerts per a la lluita climàtica

Aquest dissabte, a les 12:30, Laborde inaugurarà la programació musical. Després d’aquesta serà el torn de Joe Pask, que presenta un àlbum que gira entorn de la supervivència i la voluntat de prevaldre en un món col·lapsat pel canvi climàtic. Tot seguit, Marcel i Júlia abordaran la problemàtica del canvi climàtic i la cura del planeta amb els seus temes i Blu Boi tancarà la jornada amb el seu univers sonor abrasiu i elèctric.

El diumenge l’escenari acollirà l’actuació d’El Triangulista, alter ego artístic de Francesc Burgos, ambientòleg de formació, una proposta que abraça les arts vives, la tecnologia retrofuturista i la reutilització d’objectes. Tesa presentarà Rap d’arrel, un nou espectacle que pretén revitalitzar la música tradicional valenciana a través del rap. Per la seua part, Aina Palmer revisitarà el folklore valencià amb un llenguatge propi i, finalment, la música de Queralt Lahoz, que combina sons llatins, d’arrel i urbans tancarà la jornada.

El festival, que és d’accés gratuït, també compta amb una programació dissenyada per al públic infantil que inclou propostes teatrals, activitats de titelles i contacontes, a més d’un taller de cuina per a fomentar una alimentació més sostenible.

També et pot interessar

stats