El primer tast de l’univers animal de Dulk ja es pot veure a València

L’artista d'Ontinyent que ha dissenyat la falla municipal exhibeix la seua colorista obra en el Centre del Carme

La exposició de les obres de Dulk ja es pot visitar al Centre del Carme de València / À Punt NTC

El Centre del Carme de València acull l'exposició "Procés natural" de l'artista Dulk. La mostra és una oportunitat per a conéixer el procés de treball de l'artista d'Ontinyent, el seu llenguatge i les inquietuds que el mouen, una manera d'acostar l’espectador a qui ha dissenyant la falla municipal de València.

Els ecosistemes amenaçats i les espècies que els habiten són el centre de les seues creacions. La seua passió pels animals li ve des de menut, crea tot un univers acolorit i ple de càrrega reivindicativa, perquè el que l’artista pretén dibuixant-los és fer un crit pel proteccionisme de la natura i amb una especial sensibilitat cap a les espècies en perill d’extinció.

Per a mi els animals són com tresors que tenim i no ens n'adonem Dulk - Artista plàstic i dissenyador de la falla municipal de València

"Per a mi són com tresors que tenim i no ens n'adonem, per això m’agrada posar-los en valor i crear imatges molt representatives i que ens mostren què és el que està passant-los", reconeix Dulk.

Ara, per primera vegada, el Centre del Carme mostra el procés de treball d'aquest artista de la Vall d'Albaida, de la idea a l'esbós i de l'esbós a l'obra final, com assenyalava Isabel Puig, comissària de l’exposició que es pot veure aquests dies al Centre del Carme de València.

"És molt bon artista, molt net, molt pulcre, el que es veu en la seua obra finalitzada, la riquesa dels colors, els matisos els angles, es veu també a l’esbós", detallava Puig. 

També et pot interessar

stats