Selene Tarín: “Tenim ganes de viure una Magdalena normal i els castellonencs ens ho mereixem”

Parlem amb les màximes representants de les festes de Castelló, unes hores abans de l'acte de la Galania

Selene Tarín i Alejandra Sáez, reina i reina infantil de la Magdalena 2023 / À Punt NTC

Selene Tarín i Alejandra Sáez, les màximes representants de la Magdalena d'enguany, es preparen per a unes festes que es viuran ja en plena normalitat i que tindran els dies grans els propers dos caps de setmana. Aquest dissabte hem parlat amb elles, quan només falten unes hores per als actes de les galanies de les reines, preludi de les festes fundacionals de Castelló de la Plana.

“Aquest any ja el podrem celebrar sense mascaretes i sense restriccions", comenta il·lusionada Selene Tarín. "La gent té moltes ganes de viure una Magdalena normal, i els castellonencs ens ho mereixem”, afegeix.

Per la seua banda, Alejandra Sáez, reina infantil, que participa des dels tres anys en la festa, assegura que per a ella “és tot un privilegi ser reina de les festes”. “Sempre ha sigut el meu somni i que s'haja complit em fa estar molt orgullosa i contenta”, afegeix.

Per a Tarín és molt difícil destacar un acte; menciona la primera mascletà, que per a ella és una de les més emotives, ja que “inicia la setmana de Magdalena”, la desfilada de gaiates, en què “es veu tot el treball fet per les comissions”, i l’Ofrena de flors “a la mareta”, un acte “molt emotiu i representatiu”. “Són unes festes que es viuen al carrer, allà on vages hi ha un espectacle, una carpa o una colla. Això és el que ens fa únics.”, expressa Tarín.

Totes dues juntes, Tarín i Sáez, esperen que tota la població i els visitants gaudisquen de les festes de la Magdalena amb la mateixa intensitat que ho faran elles.

També et pot interessar

stats