Stay Homas, del terrat de casa a omplir teatres

El trio barceloní ha actuat a València en la seua gira de presentació del seu primer treball, 'Agua'

"Stay Homas", del seu terrat a omplir teatres

Canten en anglés, espanyol i català i no sabrien definir bé el seu estil. Tenen referents en tot tipus d'intèrprets, des de la música reggae, el rap i el hip-hop, fins a Ray Charles i la música de la Motown. La banda barcelonina Stay Homas han creat un estil propi i personal. Klaus Stroink, veu i guitarra en molts temes, afirma que "la música que fem és la que consumim", i a la vista està que és molt variada i diversa.

Van saltar a la fama per les seues interpretacions de temes relacionats amb la pandèmia i el confinament que tocaven des del terrat de la casa on viuen a Barcelona. Amb una paleta d'obra, un poal i una guitarra aconseguien peces musicals que van ser la banda sonora de molta gent jove durant els mesos de tancament domiciliari. Ray Benet, solista i guitarra, assegura entre rialles que "tot va començar com comencen estes coses, amb cervesa".

Ara estan de gira per tot Espanya, i han actuat al Palau de Congressos de València. Han aconseguit el sold out en pràcticament tots els concerts i asseguren ser els més sorpresos per l'èxit. "Estem arribant mes lluny del que podríem pensar mai. Veure a la gent com viu les nostres cançons a quilòmetres de casa és una passada", diu Guillem Boltó, altre dels polifacètics membres de la banda.

També et pot interessar

stats