Son Goku i els seus amics tornen a la pantalla gran amb 'Bola de Drac Z: Super Hero'

EIs seguidors més nostàlgics de la sèrie estan d'enhorabona. Els superherois es reuneixen per a derrotar el nou exèrcit d'uns vells coneguts

Aquest 2 de setembre s'estrena a Espanya la nova pel·lícula de 'Bola de Drac' / Twitter: @dragonballsuper

EI seguidors més nostàlgics de la sèrie Bola del Drac estan d'enhorabona. Son Goku i els seus amics tornen a la pantalla gran en una nova entrega èpica: Bola de Drac Z: Super Hero.

Aquest 2 de setembre s'estrena a Espanya la nova pel·lícula de Bola de Drac, que es projectarà en català en 49 sales de Catalunya, cinc de la Comunitat Valenciana, dues de Mallorca i una d'Andorra.

Al Japó i els Estats Units ja està posicionada com una de les estrenes més exitoses. La cinta s'ha distribuït a 4.000 sales nord-americanes, de manera que s'ha convertit en l'estrena més exitosa d'una pel·lícula animada.

És una pel·lícula produïda per l'estudi Toei Animation, dirigida per Tetsuro Kodama i escrita per Akira Toriyama.

Els superherois es reuneixen com a defensors de la justícia per a derrotar el nou exèrcit d'uns vells coneguts. L'argument de la pel·lícula gira al voltant del fill gran de Son Goku, Gohan, i del seu mestre, Satanàs Cor Petit Jr.

La sèrie de Bol de Drac va tindre un gran èxit els anys noranta en televisió a la Comunitat Valenciana emesa en valencià per Canal 9.

També et pot interessar

stats