El SOM Festival Castelló tindrà un impacte econòmic de quatre milions i s'hi esperen 20.000 assistents

Actuaran Pablo Alborán, Raphael, Antonio Orozco, Dellafuente, Ara Malikian, Nacha Pop, OBK, Rafa Sánchez, Comandante Lara i Souvenir Retrofest

Pablo Alborán és una de les actuacions destacades del festival
Pablo Alborán és una de les actuacions destacades del festival / Facebook: @PabloAlboranOficial

El SOM Festival Castelló espera superar els 20.000 assistents, generar un impacte econòmic superior als quatre milions d'euros i crear més de 400 llocs de treball en aquesta edició de 2023, que se celebrarà del 4 al 19 d'agost al Grau de Castelló.

L'esdeveniment musical comptarà amb les actuacions de Pablo Alborán, Raphael, Antonio Orozco, Dellafuente, Ara Malikian, Nacha Pop, OBK, Rafa Sánchez de La Unión, Comandante Lara i Souvenir Retrofest.

L'organització del festival ha oferit aquestes xifres quan només falten tres dies perquè comence la tercera edició amb la qual, asseguren, se situa com un dels festivals "més consolidats" de Castelló.

SOM ha generat més de 400 llocs de treball, dels quals el 100% de les ocupacions corresponen a persones de Castelló.

Enguany el festival "batrà tots els seus rècords d'assistència" en arribar als 20.000 assistents, segons l'organització. A més, el 30% d'aquests assistents prové de fora de la província de Castelló, i el 17% de fora de la Comunitat Valenciana, especialment de Madrid, el País Basc, Catalunya, Castella-la Manxa i Aragó.

El públic assistent podrà gaudir també de la zona gastronòmica amb estreles Michelín, on seran presents  Atalaya, Cal Paradís, Alessandro Maino i 5 Gustos i on també hi haurà un Oyster Corner per a tastar ostres franceses, i un tallador de pernil.

També et pot interessar

stats