El FIB xifra en més de 180.000 els assistents en l'edició més autòctona

L’organització avança que l’edició de 2024 tindrà lloc del 18 al 20 de juliol 

Assistents al concert de La La Love You al Festival Internacional de Benicàssim
Assistents al concert de La La Love You al Festival Internacional de Benicàssim / Doménech Castelló (Efe)

El Festival Internacional de Benicàssim va tancar diumenge amb una edició multitudinària en la qual han passat pels seus concerts més de 180.000 assistents, segons l'organització, que recorda que fa quasi un mes l'empresa promotora, The Music Republic, va penjar el cartell de sold out.

L'organització ha agraït aquest dilluns als assistents haver fet possible l'èxit d’aquesta 27a edició, en la qual han actuat artistes i bandes com The Offspring, Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs, Zara Larsson, Crystal Fighters o Tom Odell. El festival ha fet públiques ja les dates per a l'edició de 2024, que tindrà lloc del 18 al 20 de juliol. "Concerts plens, capvespres, les esperes en primera fila, els salts, les abraçades; dies que sempre quedaran gravats en la història del festival", ha assenyalat.

Els últims anys el FIB ha patit canvis quant al model econòmic i identitari. La caiguda notòria de públic internacional any rere any, que sostenia el 90% dels assistents, i una pandèmia han sigut els principals causants d’aquesta transformació. Així, les bandes de referència internacional han compartit escenari principal amb els espanyols Ivan Ferreiro, Amaia, Ginebras, La Casa Azul, Sidonie o La La Love You. 

També et pot interessar

stats