La Creu Roja dona una segona vida al material d’acampada del FIB

L’ONG organitza per segon any consecutiu l'arreplegada de material dels campistes, que acabaria als contenidors

Material que donen els fibers a la Creu Roja / À Punt NTC

Amb l'abaixada de teló del Festival Internacional de Benicàssim abaixat, milers d’assistents abandonen aquest dilluns el càmping i molts hi deixen les tendes que els han servit de casa els últims dies. La Creu Roja de Castelló organitza per segon any consecutiu l'arreplegada de material dels campistes, com tendes, matalassets o cadires, que acabarien als contenidors i que ara poden reutilitzar-se.

Aquest mateix dilluns al matí han sigut molts els joves que han donat el que ja no necessiten. Fibers que venen de punts tan diferents com Astúries o Belfast reconeixen que no poden emportar-se el material que han comprat a Benicàssim (Plana Alta) i aquesta iniciativa permet donar-li una “segona vida” a tots els materials. 

És una manera d'ajudar a beneficiaris de l’organització, però també de conscienciar la joventut. “L’objectiu és conscienciar les persones de la reutilització, d’abans donar les coses que no llançar-les al fem”, assegura la directora tècnica de Creu Roja a Castelló, Laura Alfajeme. El material arreplegat se sortejarà en les setmanes que venen per a aconseguir fons. 

També et pot interessar

stats