Sis vaixells històrics desembarquen al Grau en la sisena edició d’Escala a Castelló

La cita nàutica la completen diversos cercaviles, visites teatralitzades i actuacions musicals

Les sis embarcacions històriques, en l'edició d'Escala a Castelló de 2022
Les sis embarcacions històriques, en l'edició d'Escala a Castelló del 2022 / Escala a Castelló

La sisena edició d'Escala a Castelló comença aquest dijous amb l'arribada dels vaixells participants, que faran la seua entrada al port de Castelló a partir de les 17:00 hores. 

Enguany, la cita compta amb sis embarcacions històriques com són Le Don du vent, Äran, Nao Victoria, Cervantes Saavedra, Pascual Flores i Santa Eulalia, i a més se sumen el caçamines de l'Armada Ribera del Duero, el patruller de la Guàrdia Civil Río Riaza i l'Albatros de Aduanas, al costat del Salvamar de Salvament Marítim i Nova Gaya de la Confraria de Pescadors Sant Pere.

Les visites a les embarcacions es podran realitzar des de divendres fins dilluns, en horari de 10:00 a 13:30 hores i de 15:30 a 20:30 hores —excepte dilluns, que seran només al matí—. A més, el campament, el racó infantil i el mercat artesanal estaran oberts d'11:00 a 22:00 hores; i la zona gastronòmica de 12:00 a 00:00 hores. Al llarg del dia, hi haurà diversos torns de cercaviles, animació i visites teatralitzades, i actuacions musicals.

D'altra banda, i de manera complementària a escala a Castelló, aquest dijous comença també en el Real Club Nàutic de Castelló el cicle de conferències històriques Escala al Mediterrani. El cicle comença a les 18:30 hores amb la jornada d'obertura per a, seguidament, oferir la conferència "Xoc de Titans al Mediterrani antic", per Sebastián Roa, autor de Némesis. I continuarà a les 20:00 hores amb la conferència "Cartagena i la flota cantonal durant la Primera República", a càrrec de José Calvo Poyato, autor de L'any de la Primera República.

Imatge d'arxiu de l'edició del 2022 de l'Escala a Castelló
Imatge d'arxiu de l'edició del 2022 de l'Escala a Castelló / Escala a Castelló

També et pot interessar

stats