Així serà la programació de Nadal en À Punt

Continguts familiars, receptes de Nadal i una programació especial per a la loteria de Nadal, les Campanades i per a celebrar les festes amb la millor companyia

Óscar Tramoyeres, Maria Juan i Àlex Blanquer estaran a l'especial de Cap d'Any d'À Punt
Òscar Tramoyeres, Maria Juan i Àlex Blanquer estaran a l'especial de Cap d'Any d'À Punt / Miguel Lorenzo

Aquest Nadal la radiotelevisió pública À Punt vol ser la cadena de proximitat per a unes festes casolanes i per això ha preparat un menú variat i deliciós amb una programació especial, que comença el 20 de desembre amb l'estrena de Duel de veus i culmina amb una estrena molt esperada també: Tresor o trasto, que suposa la tornada d'Eugeni Alemany a À Punt. A més, s'amplia la programació infantil durant els matins, s'inclou un especial per al sorteig de la Grossa i per a Cap d'Any, ens espera un programa molt especial conduït per Àlex Blanquer, Òscar Tramoyeres i Maria Juan.

Consulta la programació especial de Nadal dia a dia

  • El dimarts 20 de desembre torna al prime time el programa musical Duel de veus. Els millors participants de les dues primeres edicions s’enfrontaran en cinc duels per a buscar l’artista total.
Torna 'Duel de veus' amb Samantha, Arkano, Sole Giménez, Àlex Blanquer, Gisela i Pere Aznar
Torna 'Duel de veus' amb Samantha, Arkano, Sole Giménez, Àlex Blanquer, Gisela i Pere Aznar / Miguel Lorenzo
  • El dimecres 21 de desembre el programa més viatger, Valencians al món, enceta tres setmanes de propostes idíl·liques amb escapades amb sabor de Nadal com París o Nova York. 
  • El dijous 22 de desembre, a partir de les 8:30 del matí, el sorteig de la loteria de Nadal en un programa especial presentat per Mathies Muñoz i Amparo Fernández a la televisió i per Clara Castelló i Helena Montaner a la ràdio. A la nit, en el prime time s’emetrà una edició de Nadal del programa Cartes en joc.
  • El divendres 23 de desembre, com a vespra de la nit de Nadal, À Punt estrena la pel·lícula Bon Nadal i, a continuació, s’emet l’òpera Madame Butterfly des del Palau de les Arts de València.
  • El dissabte 24 de desembre, À Punt oferirà una nit de somriures amb quatre capítols de la sèrie Mr. Bean. L’humorista anglés tornarà a la pantalla d’À Punt el dijous 29 amb el documental Feliç aniversari, Mr. Bean i quatre capítols més de la sèrie del genial Rowan Atkinson.
  • El diumenge 25 de desembre inclou l’emissió del Conte de Nadal de Hu Zhao a les 10 h i a les 11 h, el Concert de Nadal de l’IVC. La missa especial de Nadal serà a les 12 hores. A la nit, a partir de les 21:45 h, els actors i actrius de la sèrie L’Alqueria Blanca, que acaba temporada el dijous 22, ens conviden a descobrir Els secrets de l’Alqueria, un programa que ens mostrarà com es viu el rodatge per dins.
  • El dilluns 26 de desembre els serveis informatius d’À Punt emetran un resum de l’actualitat de l’any. En acabar es podrà veure el guardonat documental El regne del silenci. Aquest documental relata la vida i el treball del periodista del Washington Post, Jamal Khashoggi, fins al seu assassinat en l’ambaixada d’Aràbia Saudita a Istanbul.
  • La nit del dissabte 31 de desembre, a l’Especial Campanades 2023, À Punt apostarà per l’humor i l’espectacle amb Àlex Blanquer, Òscar Tramoyeres i Maria Juan. Donarem pas al 2023 des del balcó de l’antic edifici de Correus a la plaça de l’Ajuntament de València. I durant el sopar, rialles assegurades amb un especial de TàP Zàping amb els millors moments de l’any.
  • El dilluns 2 de gener encetem l’any amb un programa de Zoom dedicat al boom de la música en valencià.
  • El dijous 5 de gener, de vesprada, retransmetrem en directe la gran Cavalcada dels Reis d'Orient d'Alcoi. Abans que comence, podreu gaudir d’un concert de Dani Miquel. Al matí estrenem Mòpies, una sèrie de gènere fantàstic coproduïda per IB3, TV3, Espaitemp i À Punt. I a la nit, a partir de les 22:00 h, edició especial de Tresor o trasto, el nou concurs presentat per Eugeni Alemany. 
Eugeni Alemany i Arabella León en 'Tresor o Trasto', el nou concurs d'À Punt
Eugeni Alemany i Arabella León en 'Tresor o Trasto', el nou concurs d'À Punt
  • El divendres 6 de gener, pla de pel·li i manta. De vesprada emetrem la pel·lícula d’animació japonesa El xiquet i la bèstia. I de nit, Heidi.

Receptes de Nadal amb La cuina de Morera i programació infantil de matí

La cuina de Morera preparà receptes de Nadal per als dies de festa, com ara un rap allagostat amb cloïsses i gambes i, de postres, una pasta fullada de cabell d’àngel amb garapinyades i vi calent.

Ana Sirvent i Jordi Morera amb la decoració nadalenca de 'La cuina de Morera'
Ana Sirvent i Jordi Morera amb la decoració nadalenca de 'La cuina de Morera'

Durant tot el període de vacances escolars, no faltarà la programació infantil matinal, amb els millors moments de La Colla, pel·lícules de Nadal, entretingudes sèries de dibuixos animats i el programa Celebrity School.

També et pot interessar

stats