Segona cancel·lació d'un concert a València en 24 hores: se suspén l'actuació de Bryan Adams a la Marina

La promotora començarà a tornar l'import de les entrades a partir del pròxim divendres en un procés que durarà deu dies

El canadenc Bryan Adams en una imatge promocional
El canadenc Bryan Adams en una imatge promocional / Bryanadams.com

L'empresa promotora del concert que el canadenc Bryan Adams anava a oferir el pròxim dia 19 de juliol a la Marina de València ha anunciat que es cancel·la per "imprevistos i problemes en la producció tècnica que no garanteixen el desenvolupament del concert amb la qualitat necessària".

Alguns dels fans d'Adams han qüestionat a les xarxes les causes reals de la cancel·lació, que atribueixen a la venda insuficient d'entrades i a la insuficient promoció del concert.

El recital anava a tindre lloc a l'Auditori Sud i feia diversos mesos que s'anunciava, dins de la gira que el veterà cantant ofereix aquest mes per Espanya.

Emotional Events, responsable d'aquest concert, ha anunciat que començarà a tornar l'import de les entrades a partir del pròxim divendres en un procés que durarà deu dies.

Es tracta de la segona cancel·lació important relacionada amb el món de la música en directe en només 24 hores a València, després que aquest dilluns l'organització del festival Diversity anunciara per sorpresa que se suspenia la primera edició, que anava a tindre lloc del 21 al 23 de juliol a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb un ambiciós cartell amb grans noms internacionals, com Iggy Pop, Black Eyed Peas o Karol G.

També et pot interessar

stats