La sarsuela 'El barberillo de Lavapiés' s'estrena al Palau de les Arts

La producció debuta a València amb el muntatge que ha creat Alfredo Sanzol

La sarsuela El barberillo de Lavapiés s'estrena al Palau de les Arts

El Palau de les Arts de València obri les portes a El barberillo de Lavapiés, una de les sarsueles més reconegudes del teatre líric espanyol. L'autor de la partitura és el mestre Francisco Asenjo Barbieri, un dels compositors més considerats del gènere. El llibret va ser escrit per Luis Mariano de Larra, fill del cèlebre escriptor romàntic. La producció debuta a València amb el muntatge que ha creat Alfredo Sanzol.

El barberillo de Lavapiés' està ambientada a finals del segle XVII i va ser estrenada el 1874. Planteja en tres actes, les intrigues de poder i la denúncia social. alhora. Tot això barrejat amb la picaresca d'un barber que es passeja pel Madrid dissenyat per l'escenògraf Alejandro Andújar.

La protagonista femenina és Sandra Ferrández, mezzosoprano i originària de Crevillent (Baix Vinalopó). El baríton que interpreta al barber és Borja Quiza. El cantant ha representat este paper en repetides funcions.

Darrere de les quatre representacions programades a la sala principal del Palau de les Arts, hi ha un equip de vora 150 persones, entre artistes i tècnics. La coreografia és obra del Premi Nacional de Dansa, Antonio Ruz. Miguel Ángel Gómez està al capdavant de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats