Santiago Segura: "Amb humor podem digerir millor els mals tràngols"

El popular actor i director ha inaugurat el cicle cinematogràfic de "Trobades amb els imprescindibles del cinema espanyol", celebrat al Centre del Carme de València

Entrevista a Santiago Segura / @centredelcarme

El popular actor i director Santiago Segura ha inaugurat este cap de setmana el cicle cinematogràfic de "Trobades amb els imprescindibles del cinema espanyol", celebrat al Centre del Carme de Cultura Contemporània (CCCC) de València. El director de sagues com Torrente o Padre no hay más que uno ha compartit les claus de l'èxit amb un equip d'À Punt Notícies.

"La vida és meravellosa, però no sempre, així que amb esta xicoteta arma que és l'humor podem digerir millor els mals tràngols", ens diu Segura, que coneix sobradament com funciona el gènere de la comèdia.

A més, també ens revela que sent molt afecte pels valencians, i encara que mai ha visitat les Falles, confessa que està enganxat a l'orxata i als fartons, "i si són d'Alboraia, millor". "Una de les pel·lícules a les quals tinc més estima la vaig rodar ací, a la presó de València: Todos a la cárcel, de Luis García Berlanga".

A més, a València va rebre el primer premi de la seua trajectòria al cine. "El primer curtmetratge que em van premiar va ser ací en el Cinema Jove", rememora el cineasta. "Van ser vint minuts en Super8 i recorde que em va costar 7.900 pessetes", ha afegit.

Segura s'ha convertit en el rei Mides de l'humor dels últims estius amb pel·lícules com Vacaciones de verano, A todo tren. Destino Asturias o, per descomptat, la saga Padre no hay más que uno. A més, en la seua faceta com a actor ha tingut l'oportunitat de treballar amb estrelles de Hollywood com Shirley McLaine, Adam Sandler o Tom Cruise.

Estes són algunes les claus de l'èxit darrere de les seues pel·lícules que ha compartit amb els valencians i valencianes.

També et pot interessar

stats