Samantha estrena 'Espere que tornes'

Com ja va anunciar en primícia en 'À Punt Directe', la cantant de Beniarrés ha estrenat aquest divendres el seu primer senzill en valencià.

Entrevista a Samantha en l'informatiu nit d'À Punt

Aquest divendres a les 00:00 hores, Samantha estrenava el seu primer senzill en valencià Espere que tornes. La cantant de Beniarrés ha confessat en les seues xarxes socials estar molt il·lusionada amb l'estrena: "Em feia tanta il·lusió que el meu primer single en solitari també estigués en valencià, que ací està". I és que aquesta cançó és una versió de Quiero que vuelvas, el primer senzill que Samantha estrenava en solitari a finals d'agost i que ja té més d'un milió de visualitzacions en YouTube.

La cantant s'ha mostrat contenta en À Punt Notícies sobre l'impacte del seu primer senzill en llengua materna, més enllà de fronteres, i ha celebrat que no hi haja prejuís sobre llengües.

Samantha va estar aquest dimecres en À Punt Directe, on va anunciar en exclusiva la data i hora de l'estrena d'Espere que tornes. Carolina Ferre i el seu equip van aprofitar per a fer una entrevista molt personal, on la cantant va respondre les preguntes de l'audiència. A més, li van dedicar un vídeo on Berta Báidez entrevistava els habitants de Beniarrés. Samantha no va poder contindre l'emoció en escoltar els elogis dels seus veïns i veïnes. La naturalitat de Samantha ha seduït no només els valencians. La seua intervenció en Operación Triunfo li va donar popularitat a Espanya i ara el reconeixement ja és internacional.

Per a estrenar Espere que tornes ha optat per un videoclip que usa la tècnica del lettering o retolació. La cançó es desenvolupa mentre llegim la lletra escrita al vídeo, cosa que posa en valor el missatge i el llenguatge usat.

També et pot interessar