El Rototom cancel·la l’edició de 2021

El festival de música reggae, cancel·la l’edició d'enguany per l’obligació de mantindre la distància social

Imatge d'un dels concerts del Rototom celebrat a Benicàssim l'any 2019 / Rototom Festival.
Imatge d'un dels concerts del Rototom celebrat a Benicàssim l'any 2019 / Rototom Festival
Josep Rico
03 de juny 2021 - 13:47

El Rototom Sunsplash tampoc tindrà edició enguany. La direcció del festival ha emés un comunicat per anunciar aquesta decisió i ha convidat el públic a esperar un any més per a celebrar un esdeveniment musical “inoblidable i enorme”.

L’actual escenari de crisi sanitària comporta unes mesures que per a la direcció del Rototom “entren en contradicció amb l'esperit i l'essència del festival”, com ara la distància social entre el públic.

Aquesta decisió s’ha adoptat després d’una reunió que ha tingut la direcció del Rototom amb responsables de la Conselleria de Sanitat Universal i de l’àrea de Turisme de la Generalitat, en la qual es buscava alguna alternativa per a poder salvar l'esdeveniment.

El director del festival Rototom Sunsplash, Filippo Giunta, assegura que aquest esdeveniment “és molt més que música. Ha canviat de país, de localització, però sempre ha sigut fidel al seu esperit”, i per això creu que seguir avant amb les propostes oferides “seria també enganyar el públic, que ha comprat un tiquet per a un esdeveniment amb unes característiques i ara el transformem en una cosa diferent”.

Les persones que havien comprat l’abonament per a aquesta edició rebran un correu els pròxims dies explicant-los tots els detalls, i tindran dues setmanes per decidir si volen demanar un reembossament o mantindre l’entrada per a l’edició del 2022.

També et pot interessar

stats