Rosita Amores torna a la gran pantalla amb la pel·lícula 'El que sabem'

El director valencià Jordi Núñez la va convéncer perquè participara en la seua òpera prima

Rosita amores apareix en la pel·lícula 'El que sabem' / À Punt NTC

Rosita Amores obri foc en la pel·lícula El que sabem. Ella pronuncia les primeres paraules de l'òpera prima d'aquest jove director valencià. Jordi Núñez i ella tenen tan bona sintonia que la va convéncer per a tornar a la gran pantalla vint anys després. 

El que sabem és la primera pel·lícula de Jordi Núñez. Un jove director valencià que va anar a veure actuar, amb els seus avis, en moltes ocasions, Rosita Amores; i ara l'ha incorporada en l'elenc d'actrius. Una actuació en la qual la vedet valenciana ha deixat la seua essència. Rosita declara que és “el més a gust que he fet jo en cine. A mi em donaren un guió i jo he fet el que m’ha donat la gana”.

Per la seua part, el director afirma que Rosita “té l'energia d’una jove de vint anys. És molt professional i se sabia el text a la perfecció, però a més tenia la capacitat d’improvisar i generar coses molt bones per al personatge”, ha dit Jordi Núñez. Rodada en pandèmia, amb tots els inconvenients que això va suposar, va inaugurar la Mostra amb deu minuts d'aplaudiments i Rosita apadrina amb gust aquest projecte.

La vedet és una icona de l'star system valencià, subratlla que “jo sé que em volen moltíssim, em coneixen fins quan porte la mascareta”. Ara també es podrà veure en la gran pantalla, perquè El que sabem encara està aquesta setmana en cartellera.

També et pot interessar

stats