Cues amb para-sol per a veure a Rosalía a València

El Cap i Casal rep el quint concert de la gira mundial que l'artista catalana durà a terme fins a finals d'any

El concert de València serà l'únic de l'artista catalana a la Comunitat Valenciana
El concert de València serà l'únic de l'artista catalana a la Comunitat Valenciana

L'èxit internacional de Rosalía no ha parat de créixer els últims anys i la bona acollida de l'últim disc, Motomami, la durà per Europa i Amèrica en una gira que ja ha penjat el cartell d'entrades esgotades en moltes ciutats. Aquest dissabte, Rosalía fa parada a València, amb l'únic concert que l'artista catalana té programat a la Comunitat Valenciana. Des de primera hora de la vesprada han començat a formar-se llargues cues a les portes del recinte de la Marina Sud de València. Cues on no han faltat els para-sols per a protegir-se de les elevadíssimes temperatures que s'han registrat aquest dissabte.

Les portes obriran a les 19:30 h per a les persones amb pas preferent i a les 20:00 h per a rebre la resta del públic. Un total de 18.000 espectadors que, com a mínim, han pagat 79,50 € per a poder disfrutar d'un dels concerts que més expectació ha generat en els últims temps i que no només presentarà cançons de Motomami, sinó que també inclourà revisions de temes anteriors i sorpreses que la cantant no havia donat a conéixer fins a aquesta gira.

La presentació del directe de Motomami va arrancar el passat 6 de juliol a Almeria i, després de visitar Sevilla, Granada i Màlaga, el de València és el quint concert dels 46 que l'artista catalana oferirà en 15 països diferents. Les següents parades seran les dobles sessions a Madrid i a Barcelona i tres concerts més a Espanya abans de botar a Amèrica i acabar el tour a les principals capitals europees.

També et pot interessar

stats