Rodrigo Cuevas esgota les entrades per al concert a València en menys de 24 hores

L'artista asturià ha sigut tendència aquesta setmana pel seu espectacle queer a Dubai

Cartell de l'espectacle esgotat a València
Cartell de l'espectacle esgotat a València / Teatre El Musical

Rodrigo Cuevas, l'artista queer que canta en asturià, ha esgotat les entrades per al seu concert del pròxim 18 de febrer a València en menys de 24 hores. Tot això, dies després que l'asturià es convertira en tendència en les xarxes socials gràcies a la seua resposta als titulars d'alguns diaris conservadors, que el definien com "transformista supremacista" i criticaven el seu espectacle en el pavelló d'Espanya en l'exposició internacional de Dubai.

Cuevas publicava en les xarxes dijous un vídeo en què, abillat només amb una tovalla, cantava al bany: "Soc transformista, supremacista, i faig de la meua vida un cabaret. Si està amargat, contracturat, que li ho miren". La seua resposta satírica a les publicacions que el criticaven es va fer ràpidament viral i s'hi van sumar milers de missatges a favor de l'artista.

Sense entrades a València

El teatre El Musical del Cabanyal, a València, posava a la venda les entrades el mateix dijous i l'endemà ja no en quedava cap de les quasi 400 places de l'auditori. L'organització, que no esperava un èxit tan rotund, informa que l'única possibilitat d'aconseguir entrades és a través de les poques que es posen a la venda en taquilla el mateix dia de l'espectacle.

Aquesta és la tercera actuació de Rodrigo Cuevas a València. L'última vegada que va visitar la ciutat va ser el març del 2021, quan va presentar el mateix espectacle, Trópico de Covadonga. À Punt va entrevistar l'asturià i va conversar amb ell sobre la seua música, però també sobre folklore, modernitat i llengua.

També et pot interessar

stats