Riurau Express: 36 hores per a gravar i muntar un curtmetratge

Arranca una nova edició del Riurau Film Festival de la Marina Alta amb el repte de fer un curt en un dia i mig

Riurau Express: 36 hores per a gravar i muntar un curt / À Punt NTC

Del 19 d'agost al 5 de setembre, torna la XII edició del Riurau Film Festival amb una programació plena de cinema, conferències i activitats culturals a Xàbia, Dénia i Jesús Pobre.

El festival ha començat aquest cap de setmana amb el Riurau Express, una marató en què rodar i muntar un curtmetratge de cinc minuts en només 36 hores. La temàtica és lliure, però, per a desafiar els equips participants, aquests hauran de complir alguns requisits que es desvelen al començament del concurs. Un, per exemple, ha sigut que les campanades de l'església de Jesús Pobre de les 12 hores del migdia han d'aparéixer en el metratge dels curts, una obligació inesperada que força la improvisació i creativitat dels participants.

Jesús Pobre s'ha convertit en un plató de cinema en què han participat tots els públics per tal d'aconseguir contar la millor història. Les pel·lícules seleccionades s'emportaran diferents premis i es projectaran en la sessió del Riurau Film Festival de Jesús Pobre el divendres 1 de setembre.

També et pot interessar

stats