Ribó es reuneix amb el món faller per a calmar el malestar pels horaris restringits dels casals

La trobada arriba després d’una setmana en què la Junta Central Fallera va anunciar que abandonava les reunions amb la Conselleria de Sanitat per a fer palesa la seua discrepància

Casal faller durant la pandemia
Casal faller durant la pandèmia

La Junta Central Fallera, la Interagrupació de Falles i les juntes locals es reuneixen aquest dilluns amb l’alcalde de la ciutat de València, Joan Ribó. El motiu d’aquesta cita convocada per l’edil és apaivagar el malestar del món faller davant la negativa de la Conselleria de Sanitat Universal d’ampliar els horaris dels casals, ja que fins ara només poden obrir fins a les 23 hores i no s’hi permet ni consumir begudes ni menjar.

La trobada, que començarà a les 11 hores i tindrà lloc en la Sala de la Junta de Govern Local, arriba després d’una setmana en què la Junta Central Fallera va anunciar que abandonava les reunions amb la Conselleria de Sanitat per a manifestar així el seu malestar per les limitacions horàries que tenen imposades les seus festeres.

Per la seua part, la Interagrupació de Falles va parlar de tracte discriminatori i demana que s'apliquen als casals les mateixes mesures que a bars i restaurants de la Comunitat Valenciana. Aquesta entitat fallera adverteix que, si no s’amplia l’activitat als casals, en algunes poblacions està en perill la celebració de les Falles al setembre. Ara cal veure si aquesta reunió per a calmar el malestar dona resultats i arriba a bon port. 

També et pot interessar

stats