El restaurant Miguel y Juani de l'Alcúdia guanya la 49 edició del Concurs Internacional de Fideuà de Gandia

En segon lloc ha sigut premiat el restaurant Goya Gallery de València; i en tercer, l’arrosseria Cullasiete d'Alfafar

El concurs Internacional de Fideuà de Gandia
El Concurs Internacional de Fideuà de Gandia / Ajuntament de Gandia

La millor fideuà de la Comunitat Valenciana enguany es pot menjar a l’Alcúdia. Així ho ha deliberat este dimecres el jurat del Concurs Internacional de Fideuà de Gandia —que enguany celebra la 49 edició—, que ha reconegut el plat estrella del restaurant Miguel y Juani. El premi, juntament amb l'apreciat collaret de Santa Isabel, va ser lliurat al guanyador per l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto.

El guanyador, el restaurant Miguel i Juani, recull el premi
El guanyador, el restaurant Miguel i Juani, recull el premi / Ajuntament de Gandia

Completant el podi, en segon lloc, ha sigut premiat el restaurant Goya Gallery de València; i en tercer, l’arrosseria Cullasiete d'Alfafar. L’edició també ha reconegut com les millors postres de taronja el restaurant Els Arcs, de l’Alcúdia; el premi a millor escola de cuina per a l’Hotel-escola Ecotur de València i el guardó a millor concursant estranger, per a Meita SRL.

Dos cuiners el·laboren una fideuà
Dos cuiners el·laboren una fideuà / Ajuntament de Gandia

L'esdeveniment d'enguany ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Carlos Mazón; la subdelegada del govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé; la secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno; el director del Patronat de Turisme de València, Xavi Pascual; l'edil delegada de Turisme, Balbina Sendra, a més de portaveus i regidors del consistori gandià i altres poblacions; representants d'associacions sectorials, així com els integrants de la Junta Directiva de l'Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia encapçalats pel seu president, Avelino Alfaro.

També et pot interessar

stats