Renfe programa 146 trens especials per a assistir a les mascletaes de Falles del cap de setmana

També ofereix 10.000 places en trens especials entre Castelló i les Palmes per a la romeria de les Canyes de la Magdalena

Les falleres en un tren de Renfe
Les falleres en un tren de Renfe / Twitter: @Renfe

Renfe ha programat la circulació de 146 trens especials de Rodalia per a facilitar el desplaçament dels qui acudisquen aquest cap de setmana, 11 i 12 de març, a presenciar les mascletaes del calendari oficial de Falles 2023 que es disparen a la plaça de l'Ajuntament de València.

La companyia ha detallat que posarà a la disposició dels viatgers 462 trens durant el dissabte i diumenge, 231 per dia, entre València i les localitats de Gandia, Cullera, Algemesí, l'Alcúdia, Bunyol, Castelló de la Plana, Sagunt, Moixent i Utiel.

Així mateix, ha assenyalat que 141 dels serveis, 73 el dissabte i 68 el diumenge, circularan al doble de la seua capacitat.

Trens especials per a la romeria de les Canyes

Renfe posarà en servei una oferta especial de 40 trens de mitjana distància en forma de llançadora, que circularan aquest diumenge, 12 de març, des de les 9:15 hores, a les 17:45 hores, ininterrompudament, amb motiu de la tradicional romeria de les Canyes de les festes de la Magdalena de Castelló.

El trajecte d'aquests trens especials s'efectuarà entre Castelló i l'estació de les Palmes, en tots dos sentits, amb una duració de viatge de set minuts. La freqüència de circulació de cada comboi serà de 25 minuts. El preu del bitllet, que inclou anada i tornada, serà de 3,50 euros.

També et pot interessar

stats