Les reines de les festes de Castelló visiten À Punt: "Estem molt emocionades i nervioses"

En pocs dies, les dos joves viuran un dels actes més esperats de la Magdalena: la Galania

Les reines de les festes de Castelló visiten els estudis d'À Punt

Els estudis d'À Punt han rebut aquesta vesprada Lourdes Climent i Vega Torrejón, la reina i la reina infantil de les Festes de la Magdalena, amb motiu la gravació dels vídeos promocionals de les festes de Castelló de la Plana. Per a elles, és una oportunitat per a conversar i donar a conéixer les seues sensacions de cara al seu imminent regnat.

Envoltades de focs artificials, flors, música i llum, la Magdalena gira 360 graus entorn de les reines. Elles són el cor de la festa i, per això, la campanya promocional les situa al centre de l'objectiu. 

Han assegurat estar "molt emocionades" i també "molt nervioses" perquè, en pocs dies, viuran un dels actes més esperats: la Galania. "Estic molt orgullosa de poder representar la meua ciutat", ha assegurat Climent. "Estarem totes juntes amb la nostra cort i gaudirem d'un dia molt especial per a totes nosaltres", ha afirmat Torrejón. 

Però, si entre tots els actes hagueren de triar-ne un, seria sens dubte la desfilada de gaiates i l'ofrena de flors, coincidint amb el centenari de "la nostra mareta", la Mare de Déu del Lledó, un dels actes que com cada any afronten amb especial il·lusió.

Les dues joves han aprofitat la gravació per a conéixer per dins les instal·lacions a Burjassot i seure a la taula de l'informatiu, un espai on han comptat amb la complicitat dels presentadors.

També et pot interessar

stats