Rafa Lahuerta i Rodrigo Terrasa, entre els autors més venuts en la 56a Fira del Llibre

Els primers càlculs indiquen que les vendes han superat les registrades en 2019

Un dels corredors de la fira del llibre, plena de casetes de les diferents llibreries valencianes
Un dels corredors de la Fira del Llibre, plena de casetes de les diverses llibreries valencianes / Fira del Llibre de València
24 d'octubre 2021 - 22:35

La 56a Fira del Llibre de València ha tancat aquest diumenge amb "bones sensacions" per al col·lectiu de llibreters. Els primers càlculs indiquen que les vendes superaran les registrades durant l'edició de 2019. Entre els llibres més venuts estan Noruega, el fenomen literari de Rafa Lahuerta, i La ciudad de la euforia, de Rodrigo Terrasa, tots dos valencians.

La cultura i la literatura s'han "reactivat" en els 60 expositors que han mostrat la seua oferta a les 83 casetes dels Jardins de Vivers. Durant els onze dies de Fira, un total de 150 autors i autores han signat els llibres i s’han programat al voltant de 224 activitats obertes al públic, entre les quals es compten 10 taules redones i quasi 50 tallers escolars.

El secretari del Gremi de Llibrers, Sergio Cabezas, ha mostrat l'optimisme davant de la finalització de la present edició, "tot i l'aforament limitat per Sanitat de 800 persones al recinte". No obstant això, ha apuntat que ha passat molta gent per la Fira i han aconseguit el seu objectiu.

També et pot interessar

stats