Rafa García, nou director de la Jove Banda Simfònica per al 2020

Substituirà en el càrrec Carlos Ramón Pérez perquè la direcció de la Jove Banda es renova anualment.

García Vidal és natural d'Alfarrasí i té experiència en diversos projectes musicals.
García Vidal és natural d'Alfarrasí i té experiència en diversos projectes musicals. / FSMCV

Rafa García Vidal és el nou director de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) per a la temporada 2020. García Vidal és natural d'Alfarrasí i té una àmplia experiència en diversos projectes musicals. Actualment és el director de la Banda Jove Comarcal de la Vall d’Albaida i de la Unió Musical de Muro, i també és professor de Direcció en el Conservatori Superior de Música de Castella-la Manxa.

Al llarg de la seua trajectòria professional, com a director ha treballat amb bandes i orquestres d'Espanya, Itàlia, Alemanya i Colòmbia. Ha sigut director titular de la Unió Musical de Montitxelvo, la Unió Musical d’Aldaia, la Societat Musical Banyeres de Mariola i la Societat Musical de la Llosa de Ranes.

La Jove Banda Simfònica és un projecte de la FSMCV que s'ha convertit en un referent dins del moviment de les bandes de música de la Comunitat Valenciana en els darrers anys. Està integrada per més de 110 músics, de 18 a 28 anys, que pertanyen a societats musicals valencianes.

Rafa García substituirà en el càrrec Carlos Ramón Pérez, ja que la direcció d'aquesta banda es renova anualment.

També et pot interessar

stats