Quines han sigut les cançons més escoltades de 2021?

El gran triomfador enguany ha sigut Rauw Alejandro, amb el superèxit "Todo de ti"

Quines han sigut les cançons més escoltades de 2021? / À Punt NTC

Quan falten dos dies per a posar punt final al 2021, fem balanç d'un any ple de bons i mals moments, però tots acompanyats de música. Repassem les millors cançons, les que més s'han sentit enguany.

El gran triomfador enguany ha sigut Rauw Alejandro, que amb Todo de ti ha batut tots els rècords de reproducció en les llistes. De fet, en l’informe anual de Spotify, s’ha coronat com la cançó més escoltada al món, amb vora 700 milions de reproduccions en Spotify. 

Ens en venim a casa. Ja no fa mal ha sigut tot un èxit fruit de la col·laboració dels valencians La Fúmiga i Samantha. L’èxit en valencià supera el milió de reproduccions a Spotify i el mig milió en Youtube. 

La catalana Rigoberta Bandini ha creat un himne feminista amb el seu tema Perra, una cançó que busca l'alliberament de la dona. L’artista és una de les preseleccionades per a participar en el Benidorm Fest i representar Espanya en Eurovisió, amb el tema Ay mama

Amb Ropa cara, l'artista Camilo ha tornat a triomfar en les llistes músicals romantitzant la pobresa. El 2021 ha sigut l’any d’aquest cantant colombià, que ha llançat èxits com Kesi, Índigo o 999.  

Sens dubte, èxit rotund dels ritmes llatins, que acabem repassant amb l'Ateo de C. Tangana i Naty Peluso. En aquest cas, la fama els va arribar acompanyada de polèmica per la gravació de les imatges a la catedral de Toledo.

Que el ritme no pare i que la música els acompanye el 2022.

També et pot interessar

stats