Propostes per a tots els públics en el tancament del 32é MIM de Sueca

Una cinquantena de propostes escèniques omplin Sueca durant quatre dies, penjant el cartell de complet

Espectacle Indala de la David Vento Dance Theater a la Plaça Sant Pere de Sueca
Espectacle Indala de la David Vento Dance Theater a la Plaça de Sant Pere de Sueca / MIM

La Mostra Internacional de MIM a Sueca tanca aquest diumenge la 32a edició sota el lema 'La pell parla' amb propostes "molt diverses" i pensades per a gaudi de tots els públics, després de quatre dies de funcions en què s’ha penjat el cartell de complet.

Pels diversos espais del festival han passat una cinquantena de representacions de companyies de dansa, circ o titelles provinents de diversos racons de l’estat, com ara Balears, Catalunya, Aragó, País Basc o Madrid, però també de països com Bèlgica, França i Alemanya. L’humor, les qüestions socials i la bellesa han omplit, un any més, els carrers de Sueca.

Entre els plats forts de la programació, hi trobem Cucu, un espectacle de la companyia valenciana Bambolina Teatre Practicable que vol "fomentar el valor de l'autoacceptació entre els més xicotets" i que convida a prendre's la vida amb humor. La Nau del Molí serà l’escenari que acollirà aquesta proposta a les 12:00 i a les 17:00 hores.

Les petites coses de La Mecànica barreja els objectes amb la dansa, el teatre físic i la música en una proposta escènica visual que convida menuts i grans a tornar a jugar. La cita serà a les 18:30 hores al CM Bernat i Baldoví.

El colofó final es gaudirà en un dels espais més emblemàtics de la capital de la Ribera Baixa, el Molí del Pasiego, a les 20:00 hores, on la companyia valenciana Atempo Circ tancarà el festival amb 128KGS, un espectacle sorgit de la trobada entre les tècniques la dansa contemporània i la disciplina circense.

També et pot interessar

stats