La promotora de Foo Fighters anuncia la devolució de les entrades del concert de València

Les entrades comprades per internet per al concert del 16 de juny a la Ciutat de les Arts i les Ciències es tornaran de manera automàtica

Imatge d'arxiu d'un concert de Foo Fighter amb la imatge en pantalla del bateria Taylor Hawkins, mort recentment
Imatge d'un concert de Foo Fighter amb la imatge en pantalla del bateria Taylor Hawkins, mort recentment / Twitter: @foofighters / Liliana Estrada (OCESA)

Després de l'anunci de la cancel·lació de la gira mundial de la banda de rock Foo Fighters a causa de la mort del seu bateria, Taylor Hawkins, Live Nation España, promotora dels concerts, ha anunciat la devolució de les entrades dels concerts prevists a València i Madrid.

Aquells que van adquirir per internet les entrades per al concert del 16 de juny a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València o del dia 20 a Madrid, rebran el reintegrament dels diners de manera automàtica.

D'altra banda, les persones que les van comprar en format físic, hauran de sol·licitar la devolució en el mateix punt en el qual les van adquirir.

El conjunt liderat pel cantant i guitarrista Dave Grohl tenia previst tocar a València originalment el juny de 2020, un compromís que va haver d'ajornar-se a causa de la pandèmia i que comptava amb el cartell de tot venut a les 24 hores d'obrir-se les taquilles.

Espanya se suma a la resta de cancel·lacions amb motiu de la inesperada mort de Hawkins, qui va morir el passat 25 de març amb 50 anys en un hotel a Bogotà (Colòmbia) per ingesta de drogues hores abans de l'actuació que Foo Fighters tenia prevista oferir al festival Estéreo Picnic.

També et pot interessar

stats