Els productors britànics s'interessen per la Ciutat de la Llum

Una delegació visitarà Alacant aquest mes de novembre per a conéixer les instal·lacions i analitzar-ne les possibilitats

Reunió de Ximo Puig amb Adam Browne
Reunió de Ximo Puig amb Adam Browne / GVA

Productors de sèries infantils i professionals del sector cinematogràfic, capitanejats per l'empresa britànica King Bert Productions visitaran la Ciutat de la Llum d'Alacant aquest mes per a comprovar les possibilitats de l'espai.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, aprofitant la seua visita a Londres amb motiu de la celebració de la Fira de Turisme, s'ha reunit aquest matí amb Adam Browne, productor de l'empresa King Bert Production, per a traslladar-li les possibilitats que ofereix Ciutat de la Llum.

Els estudis, habilitats de nou després de deu anys d'inactivitat per la sanció europea, compten amb 300.000 metres interiors i exteriors habilitats per al rodatge.

Browne ha mostrat interés per conéixer els estudis i es desplaçarà, acompanyat d'altres membres del sector audiovisual a Alacant per a visitar Ciutat de la Llum. Puig ha destacat "la mirada positiva dels productors britànics cap als nostres estudis".

Puig ha assenyalat que la indústria britànica està en un moment en "auge extraordinari" i que necessita "trobar espais", tant des del punt de vista dels estudis com de les localitzacions. Així, ha defensat que aquesta proposta suposa "potenciar aquest renaixement de la Ciutat de la Llum".

També et pot interessar

stats