Primera mascletà de les belleses del foc 2024

Alba Muñoz i Martina Lloret han pronunciat el primer "senyor pirotècnic" junt amb les representants de les seues "festes germanes"

Alba Muñoz i Martina Lloret han assistit a la primera mascletà com a màximes representants de les Fogueres d'Alacant / À Punt Notícies
21 d'abril 2024 - 20:16

Les belleses del foc 2024, Alba Muñoz i Martina Lloret han assistit este diumenge al migdia a la primera mascletà com a màximes representants de les Fogueres d'Alacant.

"Em sent molt emocionada perquè serà el nostre primer senyor pirotècnic, ha expressat en À Punt Notícies amb emoció Lloret, la bellesa infantil, que al mateix temps apuntava: "Són petards que et recorden a estar en Fogueres. Això està guai".

La disparà s'ha celebrat en el barri Florida Sud d'Alacant, i ha estat a càrrec de la Pirotècnia Tamarit. En l'acte, les belleses han estat acompanyades de les dames d'honor, però també de Maria Estela Arlandis i Marina García, falleres majors de València 2024, Lourdes Climent i Vega Torrejón, reines de les Festes de la Magdalena 2024, i Alejandra Juan i Idaira Marchant, actuals reines de les Festes d'Elx.

"Estem emocionades i felices de compartir este primer acte amb les nostres festes germanes de València, Castelló i Elx", ha destacat Alba Muñoz. "Podem compartir diferents experiències i conéixer-nos d'una forma més distesa". En este sentit, Lloret ha afegit: "Ha sigut la primera vegada que les he vistes i m'han caigut genial".

Alba i Martina han pronunciat el "senyor pirotècnic" a l'uníson junt amb les representants de les "festes germanes" de València, Castelló i Elx
Alba i Martina han pronunciat el "senyor pirotècnic" a l'uníson junt amb les representants de les "festes germanes" de València, Castelló i Elx / À Punt Notícies

Tan sols fa una setmana que estan en el càrrec, però "ha sigut molt intensa", ha dit Alba Muñoz. Este primer espectacle de pólvora l'han viscut amb molta il·lusió perquè "ens recorda que arriben ja els nostres dies grans".

També et pot interessar

stats