Presència valenciana en 9 de les 19 categories dels premis MAX

El Teatre Cervantes de Màlaga acull aquesta nit el lliurament d'aquests guardons de les arts escèniques.

VÍDEO | Presència valenciana en 9 de les 19 categories dels premis MAX

El Teatre Cervantes de Màlaga acull aquesta nit, a partir de les 20:00 hores, el lliurament dels 23 Premis Max de les Arts Escèniques. Set produccions valencianes aspiren a emportar-se algun dels guardons en nou categories, de les dènou que hi ha.

Dinamarca, dels germans Rodolf i Josep Lluís Sirera, aspira a recollir el premi de millor autoria teatral i el de millor actriu protagonista, que seria per a Rebeca Valls. També les actrius Desiré Belmonte i Cristina Correa, podrien ser reconegudes com a millors actrius revelació per l'obra Homenatge a una desconeguda. La producció de Teatro de la Catrina, també està nominada com a millor espectacle revelació.

El teatre i la dansa valenciana estaran ben representats al Teatre Cervantes de Màlaga. Jordi Casanovas és candidat al premi al millor director d'escena per Valenciana i Jesús Salvador Chapi per la seua composició musical en Animal de séquia. L'alacantina Paloma Calderón és finalista a millor intèrpret de dansa per Cortejo i la companyia de la valenciana Mar Gómez opta al premi a millor espectacle de carrer per Slapstick. Entre els nominats al millor espectacle infantil es troben els castellonencs El Teatre de l'home dibuixat i la seua obra Sabates noves.

També et pot interessar

stats