La policia investiga amenaces a l'actuació de Dani Mateo a l'Olympia

L'obra 'Nunca os olvidaremos' es representarà al Palau de la Música de València i la recaptació s'entregarà a una organització benèfica.

La policia investiga amenaces a l\'actuació de Dani Mateo a l\'Olympia
La policia investiga amenaces a l'actuació de Dani Mateo a l'Olympia

La policia investiga les amenaces que ha rebut el Teatre Olympia de València per l’actuació de l’humorista Dani Mateo. Així ho ha confirmat als mitjans el delegat del govern espanyol, Juan Carlos Fulgencio, que ha expressat el seu rebuig a les coaccions que han rebut i que han obligat el teatre a suspendre les actuacions.

Fulgencio ha afegit que s’analitzarà si hi ha matèria penal per a dur endavant una actuació judicial contra els autors de les amenaces. El delegat del govern ha agrait l’oferiment de l’Ajuntament de València per a fer l’actuació al Palau de la Música. Respecte d’això, ha avançat que oferirà protecció policial al lloc on es represente l’obra.

Quan li han preguntat si hi preveu algun dispositiu especial, ha dit que serà un desplegament específic i amb més presència de mitjans. També ha advertit que la policia es mantindrà ferma contra aquells que tracten d’alterar la convivència.

D'altra banda, l'empresari del Teatre Olympia de València, Enrique Fayos, ha anunciat que aquest divendres denunciarà davant la policia per les amenaces que ha rebut i que l'han obligat a suspendre l'obra Nunca os olvidaremos que protagonitza l'humorista Dani Mateo.

Finalment, l'obra es representarà al Palau de la Música de València. L'entrada no serà gratuïta perquè els estatuts del Palau de la Música ho impedeixen, però la recaptació s'entregarà a una organització benèfica.

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de València, Glòria Tello, ha expressat en declaracions a À Punt Mèdia el seu suport al Teatre Olympia i ha demanat posar el focus "en els feixistes que es dediquen a coartar la llibertat d'expressió".

L'espectacle s'havia de celebrar al Teatre Olympia, però la sala ha decidit cancel·lar les funcions previstes per al 23 i 24 de novembre per a "garantir la seguretat" i "evitar la crispació". La decisió de l'Olympia ha arribat després que la ultradreta fera una crida al boicot de la funció.

També et pot interessar

stats