La Plaça del Llibre d'Alacant inclourà 2.000 obres en valencià i apostarà pel públic infantil

L’esdeveniment retrà homenatge a Estellés amb taules redones, recitals i una presència destacada en les prestatgeries

Imatge d'arxiu de la Plaça del Llibre d'Alacant
Imatge d'arxiu de la Plaça del Llibre d'Alacant / À Punt NTC

La huitena edició de la Plaça del Llibre d'Alacant comptarà amb un aparador amb més de 2.000 títols en valencià i una programació integrada per una trentena de propostes gratuïtes i dirigides a tots els públics. L'esdeveniment, que enguany farà una clara aposta pel públic infantil, se celebrarà del 16 al 18 de febrer a la plaça de Sèneca d'Alacant. En aquesta edició compta amb el patrocini de la Universitat d'Alacant (UA), segons ha indicat l'organització en un comunicat.

Les activitats, de caràcter gratuït i dirigides a tots els públics, inclouran des de tallers infantils o presentacions literàries, fins a recitals poètics. A més, fins a dèsset editorials participaran en la programació.

La dedicació cap als més menuts es materialitzarà en accions com tres tallers infantils —que es faran dins del marc de l’esdeveniment—, l'animació lectora organitzada per Andana Editorial, el teatre infantil La Maria no té por, a càrrec de Ca'La'Bassa, o les presentacions literàries. Així mateix, el públic juvenil tindrà el seu espai en la programació a través de dues presentacions i el concert organitzat per l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert de Xavier Lago, raper alacantí que presentarà Manyacaes, el seu àlbum de debut.

També hi ha previstes accions dirigides al públic adult, amb presentacions de llibres o revistes. La poesia tindrà igualment una important presència dins de la programació, amb taules redones o diversos recitals, com el dedicat a Vicent Andrés Estellés l'any del centenari del seu naixement sota el nom ''Estellés a Alacant. Una lectura intergeneracional''. El poeta de Burjassot també tindrà una presència destacada en les prestatgeries, on el públic trobarà un espai dedicat a la seua obra, que es replicarà en totes les places del llibre celebrades al llarg del 2024.

També et pot interessar

stats