La Pirotecnia Ferrández tanca les mascletaes de les Fogueres a Alacant

La firma de Múrcia dispara 150 quilos de pólvora, el màxim permés a la plaça, en tres fases

 

La plaça dels Estels instants abans de la última mascletà de les Fogueres
La plaça dels Estels instants abans de l'última mascletà de les Fogueres / À Punt NTC

Alacant posa fi este dilluns el concurs de mascletaes. Amb la disparada que han preparat els murcians d’Hermanos Ferrández es tanca la competició pirotècnica, que ha oferit als espectadors sis menús diferents, des de dimecres fins hui, a la plaça dels Estels.

Per a este dilluns, la pirotècnia murciana ha preparat una disparada en tres fases i apuraran la màxima quantitat de pólvora permesa, els 150 quilos. Hermanos Ferrández és, precisament, la firma que es va endur la victòria en el concurs de l’any passat.

El fet que siga el dia gran de les Fogueres, que Sant Joan haja caigut dilluns i que siga una jornada festiva en molts municipis fa preveure una assistència massiva a este espectacle pirotècnic.

La fi de les mascletades suposa que està un poc més a prop el tancament de la festa. La Cremà, a mitjanit, posarà el punt final a les Fogueres d’enguany.

Els que no puguen presenciar-la als carrers d’Alacant, podran seguir-la a través de la televisió d’À Punt, que farà una retransmissió especial des de les 21:45 hores que conduiran Ferran Cano i Berta Báidez.

A més de la Cremà d'Alacant, el programa farà un recorregut per les poblacions de les comarques del sud que també planten fogueres. 

També et pot interessar

stats