La pianista Eliane Elias tanca hui el Festival Internacional de Jazz de Peníscola

El 20é aniversari del festival s'ha celebrat amb concerts de reconeguts artistes cada dissabte del mes de juliol 

La artista brasileña residente en Nueva York cuenta con un Grammy y un Grammy Latino
L'artista brasilera resident a Nova York compta amb un Grammy i un Latin Grammy / Europa Press

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) presenta aquest dissabte 22 de juliol l'últim dels concerts que formen part del 20é Festival Internacional de Jazz de Peníscola (Baix Maestrat) amb la cantant i pianista brasilera Eliane Elias.

El Palau de Congressos de Peníscola acomiada el festival amb el quart i últim dels concerts que han format part de l'edició d'enguany. Després de la inauguració, amb Martin Taylor & Ulf Wakenius, va tindre lloc el concert dels lituans Dainius Pulauskas Group, i del pianista argentí Mario Parmisano dissabte passat. Ara ha arribat el moment d'un dels concerts més esperats del festival, el de l'estrela internacional Eliane Elias.

Guanyadora d'un Grammy al Millor Àlbum Latin Jazz 2022 i un Latin Grammy al millor Àlbum Jazz/Latin Jazz per Mirror mirror, la pianista, cantant, compositora i arranjadora de renom internacional Eliane Elias és posseïdora d'un estil musical i un art distintius juntament amb un dels sons més recognoscibles del jazz i la música brasilera.

Eliane combina les seues arrels i la seua veu amb el seu virtuós jazz instrumental, les habilitats clàssiques i de composició, el domini pianístic i capacitat per a integrar els molts rols artístics que domina. En el concert d'aquest dissabte al Palau de Congressos de Peníscola estarà acompanyada per Marc Johnson, al baix, i Rafael Barata com a bateria.

També et pot interessar

stats