El Festival Internacional de Jazz de Peníscola celebra el 20é aniversari

Aquesta edició comptarà de l'1 al 22 de juliol amb els concerts de Martin Taylor & Ulf Wakenius, Dainius Pulauskas Group, Mario Parmisano i com a cap de cartell, Eliane Elias.

Presentació del Festival Internacional de Jazz de Peníscola -
Presentació del Festival Internacional de Jazz de Peníscola / GVA

L'Institut Valencià de Cultura ha presentat el 20é Festival Internacional de Jazz de Peníscola, que se celebra de l'1 al 22 de juliol en el Palau de Congressos de Peníscola (Baix Maestrat).

Aquesta edició comptarà amb els concerts de Martin Taylor & Ulf Wakenius, Dainius Pulauskas Group, Mario Parmisano, i encapçalarà el cartell la reconeguda pianista i cantant Eliane Elias.

El delegat territorial de l'IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que el festival té una trajectòria consolidada gràcies a una programació de qualitat.

Ribes ha assenyalat que "el festival està a l'altura d'altres cites amb més pressupost de tota la geografia de l'Estat, i això requereix molta dedicació".

El Festival Internacional de Jazz de Peníscola serveix per a iniciar la temporada turística i musical a les comarques del nord i ofereix, durant quatre caps de setmana, una oferta atractiva i variada per a explorar les diferents branques d'aquest so universal.

Les entrades ja estan a la venda en la taquilla electrònica de l'IVC.

També et pot interessar

stats