Els petards estaran permesos aquestes Falles amb algunes restriccions

Finalment l'Ajuntament de València autoritza tirar petards de l'1 al 5 de setembre en un horari especial

Els petards estaran presents en les Falles 2021
Els petards estaran presents en les Falles 2021 / À Punt NTC

Les Falles han hagut d'adaptar-se a les restriccions de la pandèmia i els petards no han quedat exempts. En el ban faller d'enguany, l'Ajuntament de València ha decretat de quina manera podran tirar-se petards en les celebracions, que es faran de l'1 al 5 de setembre.

Per tant, entre aquestes dates estarà prohibit fer ús de productes pirotècnics particulars entre les 22:00 i les 7:30 hores, una mesura que es veurà reforçada pel toc de queda actualment en vigor i que continuarà durant tota la festivitat de les Falles.

Aquesta autorització per a tirar petards en aquestes Falles de setembre arriba després que Carlos Galiana, regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, explicara el passat febrer en Les notícies del matí d'À Punt que ateses les circumstàncies en les quals s'havien de celebrar les Falles al març, quan encara no s'havien posposat a setembre, l'ús de petards estava prohibit per l'ordenança de contaminació acústica.

Així mateix també es restringeix el llançament de qualsevol artifici pirotècnic en tot el jardí del Túria i en zones de jocs infantils, a excepció dels espectacles del programa oficial i d'aquells que excepcionalment i pels serveis municipals competents pogueren autoritzar-se.

També et pot interessar

stats