Peníscola estrena l’escola de màgia Yunke

La iniciativa, que es desenvolupa al museu de la màgia de la localitat, és una activitat extraescolar inèdita a les comarques del nord

Obri la primera escola de màgia a Peníscola

Yunke, el mag valencià més internacional, ha posat en marxa la primera escola de màgia de Peníscola, ubicada al Magic Museum by Yunke de la localitat. L'escola oferirà extraescolars vinculades a aquesta disciplina per als xiquets i xiquetes del municipi de manera ininterrompuda des d’octubre fins a juny. 

La iniciativa és una extraescolar grupal que mai s’havia posat en marxa a les comarques del nord. S’impartirà en un entorn amb un decorat únic per a despertar la fantasia i la creativitat dels més menuts.

A més dels jocs i trucs d’il·lusionisme, els aprenents de mags i magues adquiriran habilitats per a desenvolupar-se en l'escenari i coneixeran la història de la màgia. 

L’activitat, que tindrà lloc dues vegades a la setmana, està dirigida a xiquets i xiquetes d'entre set i catorze anys i comptarà amb actuacions en hotels de Peníscola, per al públic de l'Imserso.

També et pot interessar

stats