El Palau de la Música de València presenta el nou director d'orquestra

Alexander Liebreich serà el titular des de la pròxima temporada i també director artístic les quatre temporades següents

El director alemany, Alexander Liebreich, durant la seua presentació com a titular de l'Orquestra de València a partir de la temporada 2021/2022
El director alemany Alexander Liebreich, durant la presentació com a titular de l'Orquestra de València a partir de la temporada 2021/2022 / Biel Aliño (Efe)
12 de maig 2021 - 21:56

El Palau de la Música de València ha presentat qui serà el director titular de l’Orquestra de la ciutat, Alexander Liebreich. El músic ocuparà la posició de director durant la temporada 2021-2022, que s'ampliarà a titular i artístic les quatre temporades següents. 

La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha explicat que el relleu està motivat per la dificultad de l’actual director, Vicent Ros, de compaginar la seua agenda internacional de concerts amb la direcció dels músics. “Liebreich sempre ens ha transmés la qualitat de l’Orquestra de València, així com la seua il·lusió i compromís per a treballar amb els seus professionals, que li han atorgat les màximes valoracions”, ha dit Tello en la presentació. 

Segons informa el Palau, Liebreich s’ha compromés a dirigir entre 6 i 8 programes en la primera temporada. Ja com a director titular i artístic, des de 2022 fins al curs 2025-2026, el nou director conduirà entre 9 i 12 concerts del programes d’abonament. 

No és la primera vegada que el director musical Alexander Liebreich treballa amb el Palau. També ha dirigit en tres ocasions l’Orquestra de València com a director convidat.

“Vaig visitar el Palau de la Música per primera vegada fa cinc anys i em vaig enamorar de l’Orquestra, perquè té uns músics molt intensos. Ara és per a mi un somni fet realitat i espere, de veritat, que aquest fantàstic edifici estiga preparat i reconstruït al més prompte possible perquè és molt important. No puc esperar a estar a València i al Palau de la Música”, ha dit el músic en un vídeo que ha difós el Palau en les seues xarxes socials. 

També et pot interessar

stats