El Palau de les Arts referma la intenció de mantindre l’actuació de Plácido Domingo

31 min.

El Palau de les Arts mantindrà la tragèdia lírica de Nabucco, amb l’actuació de Plácido Domingo. Així ho ha declarat en Les notícies del matí el director de la institució, Jesús Iglesias. Malgrat que han acusat el tenor d’assetjament sexual, el centre ha optat per mantindre la programació de l’espectacle, insistint que aquesta decisió va en la mateixa línia que la que han mantingut altres teatres europeus.

“La programació de les Arts va molt més enllà de Nabucco amb Plácido Domingo”, ha assegurat Iglesias, que ha afegit que de moment són “només acusacions en mitjans de comunicació; no hi ha una denúncia judicial”. Així mateix, ha afirmat que es manté el nom del centre de perfeccionament. No obstant això, també ha assenyalat que, si canvien les circumstàncies, la decisió també podria ser diferent.

Jesús Iglesias ha afirmat que el Palau de les Arts “encara no té personalitat pròpia, perquè cal temps i maduresa”, no només en la pròpia organització, sinó també en el públic i la societat, i que es tracta d'un treball “de totes i de tots” i s’ha mostrat “il·lusionat” per la nova temporada que comença. “Volem obrir-nos a altres gèneres i continuar apostant pel vessant educatiu”, ha assegurat.

En aquest sentit, el director del Palau de les Arts ha afirmat que el que es vol és donar major dinamisme a la institució i “que la gent no li tinga por,  que cadascú trobe el seu lloc en les Arts”.  També ha afirmat que, com a entitat pública, tenen "el deure d’oferir i estimular el públic cap a l’aventura de descobrir coses noves”. I en aquesta direcció és cap a on vol dirigir el centre en els pròxims anys.

stats