Ozuna, nova confirmació del Diversity València Festival

El cantant de reggaeton acaba de publicar el senzill ‘Apretaíto’, que ja supera els deu milions de reproduccions

El cantant porto-riqueny Ozuna
El cantant porto-riqueny Ozuna / Europa Press

El cantant porto-riqueny Ozuna, "icona global de la música urbana llatina", és la nova confirmació del Festival internacional Diversity València, que se celebrarà del 21 al 23 de juliol a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

El so urbà que Ozuna representa s'uneix a un cartell que aposta per la mescla de gèneres i pels artistes de ressò internacional. El cantant, intèrpret d’èxits globals com Baila baila baila, Una locura i El mar, acaba de publicar Apretaíto, que en poc més d’un mes supera els deu milions de reproduccions en Spotify. De fet, la seua cançó més popular, Taki Taki, en col·laboració amb Selena Gómez, DJ Snake i Cardi B, supera els mil milions d’escoltes en la plataforma. 

Ozuna actuarà el divendres 22 de juliol, coincidint amb Christina Aguilera, amb qui podria interpretar el seu senzill Santo, segons ha avançat l’organització del festival en una publicació en Instagram. El mateix dia actuaran Martin Garrix, Nicki Nicole, Kelis, Tiwa Savage, Sevdaliza, MY BABY i l'artista valenciana Sandra Monfort, que protagonitzarà la sessió Rising Star de la jornada.

Per l'escenari del festival passaran artistes i grups com Iggy Pop, Maneskin, Armin van Buuren, Milky Chance, Black Eyed Peas, Rag‘n’Bone Man, H.E.R. i LP, entre d’altres. Seran més de cinquanta propostes musicals durant tres dies i deu xous "únics a Espanya".

També et pot interessar

stats